08 - 600 77 07

Specialister på tandreglering i Nacka

Nacka Strand Dental är tandkliniken för dig som söker

Tandreglering i Nacka, Nacka Strand och Värmdö

Vi erbjuder tandreglering för barn, ungdomar och vuxna, via Prime Ortodonti och specialisttandläkare Nevin Asal. Vårt breda utbud av expertis gör att vi kan tillgodose alla åldersgrupper.

Med vårt erfarna team och moderna teknik ger vi dig det perfekta leendet med tandreglering

Tandreglering även kallat ortodonti, är när man behöver justera tänder på grund av olika anledningar, exempel när tänderna vuxit snett, sitter för tätt eller för glest. De flesta som är i behov av tandreglering är unga, men det finns även möjlighet för vuxna att åtgärda sina problem med tandreglering.
Du kan vara säker på att du är i trygga händer med vårt professionella team av tandläkare. Våra specialister är engagerade i din långsiktiga tandhälsa.

En avslappnad men ändå professionell miljö är viktig för oss – vår personal kommer att behandla dig med största omsorg, samtidigt som du tillhandahåller förtroende höjande service i en varm atmosfär.

Mellan 2014-2018 var Prime Ortodonti verksam i Nacka Forum och i september 2018 flyttade till sina egna lokaler i Nacka Strand Dental. Prime Ortodonti har sedan 2014 varit auktoriserad vårdgivare åt Landstinget för behandling av barn med tandregleringserbjudande (check).

Just nu har vi högst 1-2 veckors väntetid för nya patienter. 

För mer info om tandreglering klicka här     

08 - 600 77 07

Nacka Strand

Cylindervägen 14

131 52 Nacka Strand

Nacka Strand Dental