08 - 600 77 07

Tandreglering Nacka

Tandreglering

På Nacka Strand Dental kan vi på kliniken erbjuda tandreglering både för barn & vuxna för att räta ut dina tänder på ett funktionellt och estetiskt tilltalande sätt.

Tandreglering är en behandling som kan vara ganska tidskrävande att genomgå men resultatet blir väldigt naturligt och kan tänkas vara klokt att  genomföra ifall man på något sätt känner missnöje eller upplever annan problematik i vardagen med sina tänder. Genom våra moderna metoder inom tandreglering kan du räkna med att vi ger dina tänder det leendet du förtjänar. Just nu har vi 2-3 veckors väntetid för nya patienter.

Tandställningar för barn & vuxna

Våra specialister besitter lång erfarenhet och god kunskap när det kommer till tandställningar för både barn & vuxna. Vi håller oss ständigt uppdaterade inom det senaste av tandställningar för att ge våra patienter kvalite och rätt tandställning efter individuella behov.

Osynliga tandställningar

Att skaffa klassisk tandställning med räls är vi medvetna om kan ta emot för vissa patienter med anledning av ovana för hur det kommer att se ut för ens omgivning. Därför erbjuder vi även våra patienter osynliga tandställningar som inte syns på dina tänders utsida. 

 

08 - 600 77 07

Nacka Strand

Cylindervägen 14

131 52 Nacka Strand

Nacka Strand Dental