Specialister på tandreglering i Nacka

Kontakta oss för tandreglering

Välkommen till Nacka Strand Dental, din specialist på tandreglering i Nacka. Vi är här för att hjälpa dig att få det leende du alltid har drömt om. Oavsett om du är ung eller vuxen, har vi lösningar för att förbättra din tandhälsa och ge dig ett vackert leende.

 

Vi erbjuder tandreglering för barn, ungdomar och vuxna, via Prime Ortodonti och specialisttandläkare Nevin Asal. Vårt breda utbud av expertis gör att vi kan tillgodose alla åldersgrupper.

 

Tandreglering, även känd som ortodonti, är en process där vi justerar positionen på dina tänder för att förbättra deras utseende och funktion. Det kan vara nödvändigt om dina tänder har vuxit snett, sitter för tätt eller för glest.

 

Vårt team av erfarna tandläkare och ortodontister använder modern teknik för att ge dig det perfekta leendet. Vi är engagerade i din långsiktiga tandhälsa och strävar efter att ge dig en avslappnad men ändå professionell miljö. Du kan vara säker på att du är i trygga händer med vårt team.

 

Om du är intresserad av tandreglering i Nacka, tveka inte att kontakta oss. Vi har för närvarande en väntetid på 1-2 veckor för nya patienter, så boka din tid idag.

Tandreglering för ett vackert leende

 

Du kan vara säker på att du är i trygga händer med vårt professionella team av tandläkare. Våra specialister är engagerade i din långsiktiga tandhälsa.

 

En avslappnad men ändå professionell miljö är viktig för oss – vår personal kommer att behandla dig med största omsorg, samtidigt som du tillhandahåller förtroende höjande service i en varm atmosfär.

 

Mellan 2014-2018 var Prime Ortodonti verksam i Nacka Forum och i september 2018 flyttade till sina egna lokaler i Nacka Strand Dental. Prime Ortodonti har sedan 2014 varit auktoriserad vårdgivare åt Landstinget för behandling av barn med tandregleringserbjudande (check).

 

Vi ser fram emot att hjälpa dig att uppnå ett resultat du själv önskat!

 Direkt telefonnummer: 08-39 25 95

E-post: info@primeortodonti.se

För mer info om tandreglering genom att klicka här.